Ce poate sa faca Bendis pentru mine

Bendis Medical este un cabinet de consiliere in domeniul chirurgiei cosmetice si plastice a carui activitate este coordonata de Dr. Radu VOICU – medic primar chirurgie plastica si reconstructiva.

Serviciile oferite de Bendis se adreseaza atat femeilor cit si barbatilor.

La Bendis primiti consiliere asupra interventiilor cosmetice si plastice pe cere le efectuam la nivelul fetei si corpului dumneavoastra.

Punand impreuna dorinta dumneavoastra de a realiza o schimbare si experienta noastra profesionala, vrem sa iesim in intimpinarea asteptarilor dumneavoastra. Credem ca, intelegindu-va mai intai motivatia, va vom oferi serviciile potrivite nevoilor dumneavoastra.

Principiul pe baza caruia echipa Bendis isi defasoara activitatea este ca orice interventie chirurgicala cosmetica sau plastica trebuie sa fie rezultatul direct al comunicarii cu pacientii nostri.

Realizata in deplina cunostinta de cauza, o astfel de interventie este in masura sa va schimbe in bine atit viata personala cit si pe cea sociala.

Pentru a va facilita perioada de adaptare la schimbarea efectuata, Bendis va ofera si servicii de consiliere postoperatorie.

Pacientii nostri spun ca cel mai mare merit al specialistilor din echipa Bendis este ca vad frumusetea dincolo de aspectul fizic si reusesc sa o aduca la suprafata.