Dr. Voicu

BIOGRAFIE PERSONALA

Dr. Radu VoicuDomnul Dr. Radu VOICU este medic primar de chirurgie plastica si reparatorie, coordonatorul activitatii medicale la Bendis medical si de asemenea isi desfasoara activitatea in cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastica din Spitalul Universitar CF2 Bucuresti.

Dr. Radu VOICU si-a desavarsit pregatirea profesionala intr-o Clinica Universitara de prestigiu in chirurgia plastica – Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri – Bucuresti.

Dupa terminarea studiilor in specialitatea de chirurgie plastica si reparatorie, Dr. Radu VOICU a urmat cursuri de pregatire in diferite domenii ale chirurgiei plastice, pentru a se perfectiona in chirurgia siluetei, microchirurgie, chirurgia reconstructiva a sanului. Deasemenea a participat si urmat cursuri de pregatire in domeniul peelingului chimic si mezoterpiei precum si cursuri anti-aging in tara si strainatate.

Inca din primii ani de pregatire in aceasta specialitate Dr. Radu VOICU si-a manifestat interesul pentru chirurgia plastica participind cu lucrari stiintifice la Congrese si Simpozioane de specialitate.

Dr. Radu VOICU este autorul mai multor articole informative referitoare la chirurgia plastica, articole in care puteti gasi raspunsuri la multe intrebari referitoare la acest domeniu chirurgical.

Dr. Radu VOICU este membru activ al urmatoarelor Societati Stiintifice Profesionale:

– Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania;
– Societatea Romana de Microchirurgie;
– Societatea Romana de Chirurgie Estetica;

DIPLOME PROFESIONALE

In decursul timpului Domnul Dr. Radu VOICU a participat si a absolvit cursuri de supraspecializare obtinand posibilitatea de a practica cu licenta diverse proceduri chirurgicale si nechirurgicale.