Estetica masculina

Rinoplastie

Nasul este elementul central al fetei , cel care atrage privirea in mod inconstient si spune foarte multe despre individualitatea si personalitatea ta. In urma unor traume sau datorita evolutiei naturale, nasul poate deveni nearmonizat cu fata si creeaza un aspect inestetic.

Ginecomastie

Aceasta afectiune se refera la cresterea volumului “pieptului” la barbat. In timpul puberatatii este normal ca glanda mamara sa se dezvolte sub actiunea schimbarilor hormonale, revenind apoi la normal.

Circumcizie

Metoda cunoscuta si practicata atat din motive religioase, cosmetice dar si medicale (pentru rezolvarea fimozei). Fimoza afecteaza baietii, pana la 8 luni fiind fizilologica.

Lifting facial

Odata cu trecerea timpului si sub actiunea factorilor de mediu (soare, vant), precum si a celor personali genetici, elasticitatea pielii scade. Sub actiunea gravitatiei pielea de la nivelul fetei se lasa devenind mai putin elastica.

Blefaroplastie

Scopul chirurgiei estetice este de a imbunatati aspectul imaginii tale spre un ideal estetic. Din punctul meu de vedere interventia cu cel mai entuziasmant efect este blefaroplastia, chirurgia pleoapelor.

Otoplastie

Daca uitandu-te in oglinda realizezi ca imaginea urechilor nu se armonizeaza cu fata ta, fiind departate de cap si acest lucru nu iti place esti un bun candidat pentru otopalstie – chirurgia urechilor.

Lipoaspiratie

Procedura chirurgicala care inlatura excesul de grasime din zone specifice ale corpului pentru a stabili forma si conturul dorit.

Mici operatii

Procedura chirurgicala care inlatura excesul de grasime din zone specifice ale corpului pentru a stabili forma si conturul dorit.