Lifting facial

Odata cu trecerea timpului si sub actiunea factorilor de mediu (soare, vant), precum si a celor personali genetici, elasticitatea pielii scade. Sub actiunea gravitatiei pielea de la nivelul fetei se lasa devenind mai putin elastica. Rezultatul este un aspect facial imbatranit care nu este in concordanta cu felul in care te simti tu ca esti. Liftingul facial va avea ca rezultat o fata mai apropiata de imaginea ta despre tine.

Ce face liftingul facial? Inlatura excesul de piele si ridurile statice de la nivelul fetei.

Durata operatiei: 2-4 ore

Revenirea postoperatorie: Bandaj compresiv 7-10 zile

Reintegrare sociala: dupa 5-7 zile

Liftingul facial intinde pielea fetei, inlatura ridurile statice intinerind aspectul fetei. Interventia consta in incizarea pielii in fata anterioara a urechilor continuata in spatele acestora. Decolarea pielii de pe tesuturile subiacente, intinderea ei si obtinerea unui aspect neridat la nivelul fetei. Excizarea excesului tegumentar si suturare cu cicatrici minime.

INFORMATII PREOPERATOR

– Spalati-va bine inainte de operatie;
– Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;
– Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;
– Nu fiti raciti in momentul operatiei;
– Postoperator evitati statul in frig;
– Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;
– Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;
– Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

 

Daca esti gata sa discuti despre posibilitatile legate de imbunatatirea aspectului tau, acum este momentul sa programezi o consultatie la Dr. Radu VOICU, medic primar chirurgie plastica. Simplu, PROGRAMEAZA O CONSULTATIE sunand la Dr. Radu VOICU +40 722.684.735; +40 740.236.347.