Rinoplastie

Nasul este elementul central al fetei, cel care atrage privirea in mod inconstient si spune foarte multe despre individualitatea si personalitatea ta. In urma unor traume sau datorita evolutiei naturale, nasul poate deveni nearmonizat cu fata si creeaza un aspect inestetic. Daca nu iti place forma sau dimensiunile nasului inseamna ca poti fi un candidat pentru rinoplastie – chirurgia nasului.

Ce face rinoplastia? Reduce marimea si modifica forma nasului. Poate ajuta respiratia.
Durata operatiei: 1-3 ore

Revenire postoperatorie: Atela pe dosul nasului 9 zile. Edemul se reduce dupa 2-3 zile. Firele se scot dupa 9 zile.

Reintegrare sociala: 9 zile.

Rinoplastia poate reduce dimensiunile nasului, schimba forma varfului, inlatura “cocoasa” de pe dosul nasului si uneori modifica unghiul dintre nas si buza superioara. Corectia deviatiei de sept poate ajuta problemele respiratorii. Interventia consta in remodelarea interna a oaselor nazale si a cartilajului. Aceasta este una din cele mai frecvente interventii cosmetice de chirurgie plastica pentru barbati. Incizile se efectueaza in interiorul nasului fiind invizibile. Postoperator o atela se aplica pe nas pentru a mentine structurile modificate in noua forma dorita. Pansamentele introduse nazal vor asigura fixarea.

INFORMATII PREOPERATOR

– Spalati-va bine inainte de operatie;
– Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;
– Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;
– Nu fiti raciti in momentul operatiei;
– Postoperator evitati statul in frig ;
– Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;
– Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;
– Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

 

Daca esti gata sa discuti despre posibilitatile legate de imbunatatirea aspectului tau, acum este momentul sa programezi o consultatie la Dr. Radu VOICU, medic primar chirurgie plastica. Simplu, PROGRAMEAZA O CONSULTATIE sunand la Dr. Radu VOICU +40 722.684.735; +40 740.236.347